Contact

office@
e-distractiv.ro

House

0 produse

Program Afiliati


Castiga comisioane din vanzarea produselor.

Cand te inregistrezi in programul de afiliere E-Distractiv.ro noi iti alocam un cod unic de afiliat iar tu il oferi cunoscutilor sau il promovezi online. Atunci cand cei care au folosit codul sau link-ul tau de afiliat isi fac cumparaturile pe site-ul nostru, tu primesti 5% din valoarea comenzii lor !

Inregistrare

Comisioane

Comisioanele sunt calculate ca procent din vanzarile de produse pe care le genereaza afiliatul. La calculul comisionului se iau in considerare toate comenzile plasate pe site de catre utilizatorul directionat de afiliat, indiferent de momentul finalizarii comenzilor, daca acestea au fost plasate intr-un interval de 30 zile de la momentul in care clientul a fost directionat de afiliat. Valoarea comisionului reprezinta 5% din vanzarile mentionate anterior, si se aplica la valoarea produselor fara a lua in calcul tva, taxe de transport, sau alte taxe. Comisionul se incaseaza doar pentru comenzile livrate si achitate.

Plata comisioanelor

Pragul minim pentru a solicita si efectua o plata este de 30 Lei. Plata va fi efectuata in termen de 7 zile de la primirea cererii de plata prin transfer bancar, prin cont de PayPal, prin transfer bancar sau prin emiterea unui Voucher Cadou cu care se pot efectua cumparaturi pe e-distractiv.ro. (optiunea apartine afiliatului). Afiliatuli ii revine sarcina de a plati impozit sau taxe pentru suma de bani primita.